El proper diumenge 10 de juliol arriba una nova edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que enguany arriba a la seva 29a edició. Com cada any, algunes de les accions per a recaptar fons seran la venda de productes de marxandatge o la possibilitat de realitzar donacions particulars. La quantitat recaptada es destinarà a la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta 9.000 persones a tot Catalunya.

Per altra banda, igual que en els darrers anys arran de la pandèmia, la Fundació Esclerosi Múltiple ha reforçat les accions de recaptació de fons a través d’internet. Podeu consultar les diferents vies de donació al següent enllaç: MULLA’T 2022

El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és una campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l’any 1994 per a conscienciar a la població sobre la malaltia i per a recaptar fons per a lluitar contra la mateixa. El “Mulla’t” té un gran arrelament al poble de Breda, que hi participa des de la segona edició i que acostuma a ser un dels punts de tot el país amb més aportació a la causa.

Troba més informació sobre el “Mulla’t” i l’esclerosi múltiple al web de la FEM: https://www.fem.es/.