Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que organitza la Unió Esportiva Breda, que tindrà lloc entre el 25 de juny i el 27 de juliol al camp d’esports municipal. L’equip guanyador del torneig s’emportarà 400€, mentre que el finalista en guanyarà 200€. El tercer classificat s’endurà de premi una espatlla de pernil. L’organització garanteix a tots els equips participants la disputa d’un mínim de 6 partits.

Aquest dilluns 4 de juny s’obre el termini d’inscripcions i romandrà obert fins el dilluns 18 de juny, una setmana abans de l’inici del torneig. Per formalitzar la inscripció és necessari omplir el full d’inscripció adjunt al final d’aquesta pàgina amb les dades corresponents i el comprovant bancari de l’ingrés de la quota d’inscripció, de 220€. A més, els menors de 18 anys necessiten entregar una autorització paterna/materna. La documentació es pot entregar a les oficines del club de dilluns a divendres de 17 a 20 hores o a través del correu electrònic uebreda@gmail.com.

Com és habitual els equips han d’estar formats per un mínim de 10 jugadors o jugadores i un màxim de 20, tots ells amb una edat mínima de 16 anys complerts abans del dia d’inici del torneig. Per altra banda és obligatori portar el dorsal a les samarretes i no es permet el canvi de dorsal de cap jugador durant el torneig. El dorsal haurà de ser serigrafiat i no fet amb esparadrap o altres materials.

Fitxa d’inscripció i informació general del torneig: TORNEIG FUTBOL 7 2018