Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que organitza la Unió Esportiva Breda, que tindrà lloc entre el l’1 i el 26 de juliol al camp d’esports municipal. L’equip guanyador del torneig s’emportarà 400€, mentre que el finalista en guanyarà 200€. El tercer classificat s’endurà de premi una espatlla de pernil. L’organització garanteix a tots els equips participants la disputa d’un mínim de 6 partits.

El termini d’inscripcions romandrà obert fins el divendres 21 de juny. Per formalitzar la inscripció s’ha de acudir a les oficies de la UE Breda al camp d’esports municipal de dilluns a divendres de 17 a 20 hores o contactar a través de la direcció de correu electrònic uebreda@gmail.com. Per a més informació podeu contactar al telèfon 696 976 034.

Com és habitual els equips han d’estar formats per un mínim de 10 jugadors o jugadores i un màxim de 20, tots ells amb una edat mínima de 16 anys complerts abans del dia d’inici del torneig. Per altra banda és obligatori portar el dorsal a les samarretes i no es permet el canvi de dorsal de cap jugador durant el torneig. El dorsal haurà de ser serigrafiat i no fet amb esparadrap o altres materials.