Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que organitza la Unió Esportiva Breda, que tindrà lloc entre el 6 i el 24 de juliol al Camp de Futbol Municipal. L’equip guanyador del torneig s’emportarà 400€, mentre que el finalista en guanyarà 200€. El tercer classificat s’endurà de premi una espatlla de pernil. Degut a les circumstàncies excepcionals que vivim, tant equips inscrits com organització estan obligats a compliar amb les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19 en tot moment.

El termini d’inscripcions romandrà obert del 22 al 30 de juny. Per formalitzar la inscripció s’ha de acudir a les oficies de la UE Breda al camp d’esports municipal de dilluns a divendres de 18.30 a 20 hores o contactar a través de la direcció de correu electrònic uebreda.coordinador@gmail.com. Per a més informació podeu contactar al telèfon 696 976 034.

Com és habitual els equips han d’estar formats per un mínim de 10 jugadors o jugadores i un màxim de 20, tots ells amb una edat mínima de 16 anys complerts abans del dia d’inici del torneig. Per altra banda és obligatori portar el dorsal a les samarretes i no es permet el canvi de dorsal de cap jugador durant el torneig. El dorsal haurà de ser serigrafiat i no fet amb esparadrap o altres materials.