Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que enguany organitzaran conjuntament la Unió Esportiva Breda i l’empresa de lleure El Relleu, i que tindrà lloc durant el mes de juliol al Camp de Futbol Municipal. Durant la celebració del torneig es seguiran les mesures de seguretat sanitària vigents.

Enguany el format del torneig canvia radicalment del d’edicions anteriors amb l’objectiu de fer-lo més interessant. S’implanten dues divisions, i a més de lluitar pel títol final del campionat, hi haurà un sistema d’ascensos i descensos que comptarà també amb una ronda de “play-off”.

L’equip guanyador del torneig s’emportarà 500€, mentre que el finalista en guanyarà 200€. També hi hauran premis per al màxim golejador, l’equip menys golejat, i dinàmiques amb premis per al públic.

El preu d’inscripció és de 220€ per equip. El termini d’inscripcions ja està obert. Per a més informació i inscripcions cal contactar a través de WhatsApp al número de telèfon 687 838 701 o per missatge directe al compte d’instagram @elrelleu.

Per a més informació també podeu consultar el document adjunt: TORNEIG FUTBOL 7 ESTIU 2021