Ahir al vespre va tenir lloc al Centre Cultural Els Forns la presentació de la biografia ‘Francesc Dalmau, de Normandia a Palamós’. L’acte va comptar amb la presència de Francesc Marco, historiador i autor del llibre, Eduard López, patró de la Fundació Josep Irla -editora del llibre- i d’Andreu Pujol, regidor de Cultura de Breda.

Durant la trobada es va repassar la vida del destacat metge i polític, doctor de Breda a inicis dels anys 50. Francesc Dalmau va destacar tant en la medicina com en la política, arribant a participar en el desembarcament de Normandia com a metge de l’armada britànica a la segona guerra mundial, sent el metge personal de personatges com Antoni Rovira i Virgili o Josep Pla, o arribant a ser Diputat al Parlament de Catalunya per Girona l’any 1980 i Alcalde de Palamós en el període 1983-1985.

La presentació va comptar amb la presència de familiars de Dalmau, que van participar en un interessant col·loqui amb els ponents i amb habitants de Breda que van conèixer el doctor sobre els trets més destacats de la seva vida i la seva personalitat.

A continuació deixem algunes imatges de l’acte d’ahir: