El proper diumenge tindrà lloc a l’Espai Jove una trobada per a la joventut del municipi per a definir els usos i funcions de l’espai, així com el seu funcionament. A partir de les 10 hores s’iniciarà la jornada amb un esmorzar de benvinguda, per donar pas a una jornada intensiva fins les 18 hores en la que es plantejaran diversos tallers i dinàmiques participatives per a crear un espai de debat per a que els joves de Breda enfoquin el funcionament de l’espai cap a les seves necessitats.

Aquesta trobada està organitzada pel Grup Motor de l’Espai Jove, format per una desena de joves, i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament. Degut a la llarga durada de la sessió s’han preparat activitats més disteses, com un esmorzar de benvinguda, un dinar de carmanyola on cadascú ha de portar el seu menjar i un espectacle final. Cal fer inscripció prèvia a espaijove.breda@gmail.com o trucant al número de telèfon 686 937 917.

L’objectiu de la trobada és obrir un espai de participació el màxim de representatiu possible per a donar resposta a les necessitats i interessos dels joves de diverses franges d’edat, pel que la seva implicació és imprescindible. El resultat de la jornada es plasmarà en la redacció del Projecte Educatiu de Centre de l’Espai Jove, que servirà com a una guia de referència consensuada entre els i les joves i l’Ajuntament.

Aquest projecte neix de la demanda dels propis joves de disposar d’un espai on trobar-se, intercanviar experiències, organitzar activitats, trobar informació juvenil d’actualitat i un punt de referència per a la joventut de Breda.