El regidor de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Breda, Andreu Pujol, s’ha reunit aquest dimarts al matí a La Bisbal d’Empordà amb Daniel Sabater, tècnic de Promoció Local d’aquesta localitat. La trobada s’ha efectuat per a conèixer les accions de promoció de la ceràmica local que emprèn la capital del Baix Empordà i estudiar la seva possible aplicació a Breda.

Concretament, Pujol ha conegut el funcionament de “Ceràmica de La Bisbal”, una marca registrada que engloba productors i comerciants de ceràmica de La Bisbal d’Empordà i 15 municipis més de la seva zona d’influència. Es tracta d’un segell distintiu d’origen protegit que garanteix l’autenticitat dels productes de ceràmica de La Bisbal i els municipis del seu entorn. Els productors associats a aquesta marca graven el logotip als seus productes com una marca de qualitat i distinció respecte dels que no són de la zona. Aquesta acció s’acompanya de campanyes de difusió i promoció tant de la marca com dels productes emparats sota el seu segell.

Després d’aquesta trobada s’estudiarà l’impuls d’una iniciativa similar per a promocionar i potenciar el sector ceramista i terrissaire de Breda, important motor econòmic de la Vila de Breda i fortament arrelat al municipi des de fa segles.