Aquest diumenge 7 de novembre a les 11h la plaça de la Vila acollirà la presentació del projecte Breda Vila de Benestar, que té per objectiu treballar en fer extensiu a tota la comunitat el foment de la intel·ligència emocional. La presentació es farà amb el format de “Vermut emocional”, hi haurà activitats i jocs per totes les edats amb l’objectiu de conèixer i jugar amb les propies emocions, així com un vermut.

L’acte a la plaça de la Vila serà per presentar a la població aquest projecte, format per un col·lectiu transversal de bredencs i bredenques que el 2016 es van integrar al projecte “Viles pel Benestar”, iniciat de forma pionera al nostre municipi l’any 2016 i que ha aportat els recursos necessaris per a desenvolupar ja a Breda una dinàmica de treball de la cultura emocional de forma comunitària.

Es tracta d’oferir eines al conjunt de la població per fer la vida quotidiana més emocionalment sana i equilibrada, treballant aspectes com l’empatia i reaccionar d’acord a la raó i no sota impulsos emocionals a les diferents situacions que ens podem trobar a diari i poden afectar el nostre benestar emocional.