El proper diumenge 26 a partir de les 11 hores Breda serà la protagonista del circuit de visites culturals ‘La ruta més dolça de La Selva’. Aquestes visites es realitzen a diversos pobles de la comarca de La Selva utilitzant com a fil conductor la gastronomia i rebosteria. D’aquesta forma, aquestes rutes inclouen una visita a pastisseries locals per a conèixer els dolços més típics de cada municipi.

La visita farà un repàs al patrimoni històric, arquitectònic i artístic de Breda. Finalment es visitarà la pastisseria ‘El Fornet’, on tindrà lloc una mostra d’elaboració de les seves especialitats, entre les que s’inclouen els ‘xerrics’ –galeta cruixent inclosa entre les especialitats de ‘La ruta més dolça de La Selva’-, així com un tast dels mateixos.

Per a participar de la visita cal inscripció prèvia, que es pot fer trucant als números de telèfon 972 470 735 i 603 643 525 o a la direcció de correu electrònic info@atri.cat. El preu de la visita és de 8€ per als adults, de 4€ per a nens de 8 a 12 anys i de franc per a menors de 8 anys.

La comarca de La Selva té una llarga tradició en l’elaboració de dolços tradicionals arreu del seu territori, trobant especialitats ben diferents a cada municipi. La guia ‘La ruta més dolça’ agrupa sobre un mapa el conjunt de pastisseries de la Selva les quals formen una ruta ben definida en la que el visitant es pot aturar a les poblacions de la comarca per degustar i adquirir les diferents especialitats dolces que s’hi elaboren. El circuit de visites que es realitzen a cadascun dels indrets que surten a la guia és un complement que vol fomentar la coneixença dels pobles de La Selva a través de l’experiència. Alhora l’activitat forma part de les diferents propostes d’oci cultural del programa ‘Som Cultura’ del Patronat de Turisme Cosa Brava Girona.