En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible l’Institut Català de l’Energia organitza un taller virtual i gratuït on s’explicaran les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica, l’optimització de la potència contractada per reduir l’import de la factura i l’ús eficient d’equips energètics. Els webinars “Estalvia energia al teu comerç!”, són una forma d’aprendre com ser més eficient i estalviar en el consum elèctric del teu negoci pas a pas.

El taller compta amb dues sessions d’una hora cadascuna. La inscripció es pot fer de forma telemàtica als següents enllaços:

Inscripció al taller els dies 25 i 26 de juny de 15h a 16h: INSCRIPCIÓ GRUP 1

Inscripció al taller els dies 29 i 30 de juny de 15h a 16h: INSCRIPCIÓ GRUP 2

L’organització sortejarà entre els inscrits una auditoria energètica personalitzada. Experts de l’Institut Català de l’Energia estudiaran el cas de forma personal per descobrir com es pot estalviar fins a un 30% a la factura elèctrica.

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible és una campanya de conscienciació en relació a l’energia i avançar en el canvi d’hàbits de consum energètic. Els esforços es centren en aconseguir un energia totalment provinent de fonts renovables, sense emissions contaminants a l’atmosfera, posant com a horitzó temporal l’any 2050.