El proper dijous 24 de novembre l’Ajuntament de Breda i l’empresa ‘Nora Serveis Mediambientals’, encarregada de la gestió de residus al municipi, organitzen una xerrada informativa sobre l’evolució dels sistemes de recollida selectiva i les possibilitats de la gestió dels residus al municipi. La cita serà a les 20.15 hores al Centre Cívic.

La xerrada neix per la necessitat d’augmentar el volum de reciclatge a la Vila. Actualment el nivell de reciclatge a Breda és del voltant del 30%, molt lluny de l’objectiu del 60% per a l’any 2020 que marca la Generalitat en el seu Programa general de prevenció i gestió de residus de Catalunya. Per arribar a aquest objectiu, la taxa dels abocadors s’incrementarà any rere any, pel que es considera necessari un canvi dràstic del model de recollida per a impulsar el reciclatge. A la reunió s’explicaran diferents alternatives i es parlarà d’exemples positius en altres municipis, així com el balanç econòmic que pot suposar per a Breda l’adopció d’algun d’aquests models.

Els assistents a la xerrada rebran obsequi d’un joc de dues tovalles individuals i participaran al sorteig d’un cistell de productes ecològics de la comarca.