El Consell Comarcal de La Selva convoca la 12a edició de la Beca de Recerca La Selva, una beca anual organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans  que té com a objectiu promoure la realització de treballs d’investigació en ciències socials i humanes en l’àmbit històric de La Selva.

La beca, d’una dotació de 5.000€, s’atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en diversos camps científics. Seran preferents els projectes relacionats amb la història i la geografia, però també s’acceptaran projectes d’altres camps com antropologia, sociologia, economia, dret, filologia o art, entre d’altres.

Tots els interessats a optar a aquesta beca de recerca hauran de presentar el seu currículum, juntament amb una manifestació expressa de trobar-se al corrent de les seves obligacions tributàries i el projecte de la recerca a l’Arxiu Comarcal de La Selva. Podrà presentar-se per escrit a la seu de l’Arxiu, al carrer Sant Dalmau, 60 de Santa Coloma de Farners o per correu electrònic a la direcció aclaselva.cultura@gencat.cat. La data límit d’entrega és el 5 de febrer.

El jurat que determinarà el projecte guanyador estarà format per 5 membres: un membre de la junta directiva del Centre d’Estudis Selvatans, un altre designat pel president del Consell Comarcal de La Selva, dos professionals de recerca nomenats per les entitats convocant i organitzadora i el director de l’Arxiu Comarcal de La Selva. El jurat analitzarà i avaluarà tots els projectes i seleccionarà el projecte guanyador. El veredicte es farà públic abans del 26 de febrer. L’adjudicatari de la beca podrà desenvolupar el seu projecte realitzant una recerca que podrà dur a terme fins el 28 de febrer de 2019. El jurat podrà seguir el desenvolupament del treball mitjançant un tutor. Com a part del seguiment, sis mesos després de l’adjudicació de la beca el beneficiari presentarà una memòria de l’estat de la investigació.

En el següent enllaç podeu consultar les bases completes: Bases XII Beca de Recerca La Selva